Tjänster

Kontorsflytt, vanliga flyttar och allehanda städtjänster

Vi är en kombinerad flytt- och städfirma som alltid gör det lilla extra för våra kunder. Vi vänder oss både till privatpersoner och företag och vi håller alltid rimliga priser som följer marknaden. Väljer du oss så får du ett fast pris och du får även en tid - för exempelvis en flytt - som vi håller oss inom.

Speciellt viktigt är detta vid en kontorsflytt i Malmö. Detta av den enkla anledningen att tid är pengar och att varje minut kan kosta er pengar i form av uteblivet arbete och produktion. Genom att anlita oss så får ni en trygghet i att allt sker enligt överenskommelse.

I och med att vi även erbjuder städtjänster så går det utmärkt att kombinera flytt- och städning. Ska du flytta som privatperson så kan vi även åta oss din flyttstädning och hjälpa dig att fokusera på det som räknas: att snabbt komma på plats i den nya bostaden och påbörja ett nytt kapitel i livet. Detsamma gäller vid en kontorsstädning. Vi flyttar och städar efteråt - allt med samma fokus, precision och målmedvetenhet.

Som privatperson kan du använda ditt Rut-avdrag i samband med att du anlitar oss. Det ger dig en möjlighet att använda en skatterabatt som motsvarar 50% av den totala kostnaden för arbetet. Säg till innan så drar vi beloppet redan på fakturan och sköter all administration med Skatteverket.

vi packar varsamt

Utöver kontorsflytt så kan vi även hjälpa dig med andra typer av flyttar. Här följer några exempel på sådana:

  • Utlandsflytt: Är du sugen på att testa vingarna i ett annan land än Sverige? Varför inte? Malmö ligger alltid kvar och dina käraste ägodelar kan du ta med dig. Vi har över 30-års erfarenhet av utlandsflyttar och vi vet vikten av rätt planering i samband med en sådan. Vi utser en kontaktperson som är med dig hela vägen och som håller dig uppdaterad genom hela resan. Vår filosofi bygger även på en grönare värld. Ett led i detta är att samlasta. Det ger dig även en ekonomisk fördel. Du delar kostnaden med en annan person som vill ha sitt gods fraktat- eller flyttat till samma destination som du. Våra kontakter över Sverige och Europa möjliggör detta och det sker utan att någonting tar skada. Det garanterar vi.
  • Distansflytt Även en flytt inom Sverige ställer krav på planering. Ska du flytta från Malmö till exempelvis Stockholm så är vi ditt bästa alternativ. Vi ser till att allt ditt bohag transporteras på ett säkert sätt och där du inte behöver betala för mycket pengar. Våra lastbilar är utrustade med GPS och det möjliggör att den effektivaste vägen alltid blir vald - det sparar dig pengar. Slipp krånglet med att hyra- och återlämna ett hyrsläp. Ta vår hjälp och se dina saker och ditt bohag glida fram längs våra svenska vägar på säkrast möjliga sätt. Vi planerar minutiöst och lägger ner vår själ i projektet - oavsett hur långt du ska flytta.
  • Vanlig flytt: Givetvis kan du även anlita oss för en flytt inom Malmö och slippa allt bekymmer som en sådan för med sig. Vi anpassar oss efter dina önskemål och efter storleken på ditt bohag. Målet är att flytten ske så smidigt som möjligt och att du direkt ska kunna sätta igång med ditt nya liv i dne nya bostaden. Givetvis så har vi försäkring om en olycka skulle inträffa. Du väljer själv i vilken omfattning du behöver vår hjälp. Vi kan sköta allt från packning och hela vägen in till mållinjen. Den här tjänsten ingår numera även i Rut-avdraget. Det gör vårt redan låga pris ännu lite lägre. Välkommen!
För en smidig, effektiv flyttprocess